Hófehér Tortaműhely

A Hófehér Tortaműhely webes jelenlétének előremozdítását egy weboldal formájában valósítottam meg. A projekt keretein belül weboldal igényléstől kezdődő menedzselését, kialakítását, felépítését és fejlesztését végeztem el a manapság már elmaradhatatlan és kulcsfontosságú keresőoptimalizálással együtt.

Fontos volt, hogy olyan tartalom kerülhessen a tortaműhely weboldalára, amely jól szemlélteti az egyedi és különleges szolgáltatást és termékkört, valamint széleskörűen bemutatja az esküvői szolgáltatásokat, és természetesen ismerteti a tortaműhely megálmodóját és megalkotóját.

Egyszóval: Hófehér

A Hófehér Tortaműhely célja, hogy Dominika megmutassa, hogy milyen fantasztikus és ámulatba ejtő tortákat és süteményeket lehet szeretteink elé varázsolni csupa minőségi alapanyagokkal, valamint elegáns, letisztult stílusban.

A kínálatban a legkülönfélébb torták, mint például a mousse torták és a mindenmentes torták, továbbá a különböző sütemények, és természetesen esküvői torták és komplett desszertasztalok is szerepelnek.

  • A weboldal teljes körű kialakítása
  • Keresőoptimalizálás
  • Különböző arculati elemek elkészítése