Kiszi Kő Plusz Kft. & Lumin Lane

Az első igazi projektem keretein belül a Kiszi-Kő Plusz Kft. weboldalát újíthattam meg, amely a fejlesztés idejére már legalább 5 éves honlap volt, amely a folyamatos karbantartás, frissítés és fejlesztés hiányának eredményeképp addigra már sok elavult elemmel bírt.

Az azóta már újból, több alkalommal is átalakult, teljes arculatot és identitást váltott weboldal megújítása honlapmotor váltással kezdődött, aminek eredményeképp az újjáépítést követően modernné, letisztulttá, egyszerűvé és átláthatóvá vált.

A megújulás fókuszában

A korábban megújult terburkolas.eu név alatt futó weboldal mára vilagitoanyagok.hu és luminlane.com név alatt fut, és teljes profil- és arculatváltáson esett át, hiszen a hagyományos térburkolás és különböző építési munkák helyett mára már egy innovatív, Magyarországon egyedülálló tevékenységet folytat a cég.

Napjainkban a fő tevékenysége a vállalatnak a fotolumineszcens (világító) útburkolat telepítése, és a szintén világító útfesték alkalmazása, amely jelenleg főként az ország különböző bicikliútjain található meg.

  • A weboldal teljes körű megújítása
  • Keresőoptimalizálás
  • Social oldalak (Facebook, Instagram) kialakítása és kezelése
  • Különböző arculati elemek elkészítése